Badhuset!

Idag gjorde Lillie badhuspremiär, istället för tråkigt regnrusk ute så for cirkus Elfstrand och plaskade inne i Iggesund. Efter viss tveksamhet var det stor succe! J var som fisken i vattnet och testade att flyta och åk-flyta mellan maken och mig så hon nästan simmade...
Cirkus Elfstrand ja, det var det verkligen imorse innan avfärd. Jag borstade tänderna på Jensine och Micke fixade nåt i köket och när vi kollar på Lillie som sitter på hallgolvet utanför toan så har hon på nåt sätt lyckat smeta bajs på 1/2m2... torka städa in med ungen i duschen - suck!
Sen la jag fram handdukar och badkläder åt alla, Jensines grejor på Mickes hög och Lillies på min.
Kom tillockmed ihåg plastpåse till blöta badkläder.
Maken slängde ner grejorna i väskan och lyckades klä på sig själv medans jag fixade resten, ni vet allt det andra, tjejernas grejor lite fika/frukt och packade mitt eget, klädde barnen osv.
När J kom ut i badet påpekade jag för maken att hon hade lite väl lågt skuren urringning (lite finare än - du har satt baddräkten bakochfram)
Sen när vi badat färdigt och gick till bilen berättade han att han inte haft några rena underkläder med sig utan satt på sig samma som han haft sen nångång!!!
Dags att sluta curla maken kanske?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0