HÖLICK

Absolut sista dan passade vi på att göra nåt jag länge velat, ta med tjejerna till Hölick och visa vart jag badat på sommaren när jag var liten. Timingen kunde inte varit bättre, vilka härliga vågor det var. Dom ville åka dit fler gånger kan jag säga :)
Vilka minnen - älskar det - havet, ljudet av vågorna, måsskrik och bäst av allt: INGA BROMSAR! Nog för att jag älskar att vara i stugan också men det är nåt speciellt med havet och framför allt hölick alla somrar vi tältat där, badat, gått längs stigen ner till vattnet. Nästa sommar tror jag vi måste bo på campingen en natt...

Hejdå semestern!

Sådär, då är det dags att ställa klockan, tvätta stödstrumporna och bege sig till jobbet igen. I veckan har dom haft över 30 grader - inne på jobbet! Blir till att ha vattenkrig med kallvatten då tror jag. Det var längesedan jag badade ute så mycket som jag gjort i sommar, däremot har jag legat väldigt lite i hängmattan... Maken och barnen är lediga två veckor till så riktigt än drar inte verkligheten igång. Bilder från senaste veckorna:
myyyycket glass har vi ätit
-mamma, pappa se fin ut! -fotograf Lillie-
umgåtts med syskonen Jansson <3
grattat bror min
och badat....

Åska

Hej och hå vad det åskade i stugan idag. Var fint väder men vi hörde det började mullra lite bortöver. Svågern och barnas kusin var ute med båten. Det kom några regndroppar som blev ett störtregn sen åskade och blixtrade det samtidigt... Innan vi fick tag på dom på telefon var det lite oroligt men dom hade åkt åt andra hållet och höll sig bort tills det var över. Nånstans inte långt ifrån slog det ner iaf två gånger sen försvann det. När vi hörde första mullret sa vi till barna att det blir nog åska. Då sa Lillie -nej det är nog bara min mage som knullar. -jaha den kurrar sa svägerskan lite snabbt...
Älskade unge!

Tandfen

Jodå tandfen hittade till stugan...Upptäckte sen att en till tand är lös. HJÄLP det går för fort....

FURUVIK

Jodå, efter diverse missöden som tex att vi låste oss ute och barnen var kvar inne med nyckeln imorse, som tur var kunde Jensine låsa upp då portkoden inte funkar före 9. Eller att Lillie blev åksjuk i bilen så vi fick sanera lite efter vägen och att maken fick migränkänningar mitt i alltihopa - jo sen höll jag på köra in i arslet på bilen framför för att denne helt stannade för ett par ankor på E4an... så kom vi då fram till Furuvik. Kollade djur, grillade korv, köpte ballonger,åkte karusell och vann ingen karamell fast "nån" spelade bort mer pengar än det var rimligt av just den anledningen. Avslutade med bad sen var det två trötta tjejer som somnade i bilen på väg hem.
Japp, överlycklig Jensine fick åka STOR-karuseller!
Bjuder på den här då ;)

Bloggtorka!

Jomen det är ju semester! Vi har mest varit i stugan faktiskt.
ja eh just det
jo, underbart månljus som inte riktigt ville synas på bild Nä dags att sova nu för imorn blir det Furuvik!

RSS 2.0