Utmaning

1 berätta 11 saker om dig själv 2 svara på 11 frågor som du fått av den som utmanat dig 3 hitta på 11 frågor att utmana någon med 4 utmana 11 bloggar som har under 200 läsare/dag 5 berätta vem du utmanat 6 du får inte utmana den som utmanat dig Då kör vi 1 jag heter Annika Cecilia Elfstrand (fast ibland säger jag fortfarande Jansson) 2 jag är fruktansvärt lat 3 jag är godisberoende 4 jag har fyra tatueringar 5 jag älskar mina barn 6 men jag vill inte ha fler barn 7 ett tag rökte jag tre cigaretter om dan men kallade mig ickerökare... 8 jag går alltid och lägger mig för sent 9 min man är pedant - jag är motsatsen... 10 jag gillar att baka 11 massage är det bästa jag vet 1 vilken är din favorit färg? - eh måste nog säga svart, fast gillar orange/brunt/grönt 2 katt eller hund? - katt! 3 vad skulle du göra om du vann en miljon? - unna mig nå lyx sen spara 4 vad vill du bli i ditt nästa liv? - fruktansvärt svår fråga men testa att vara man kanske 5 vad är det roligaste du gjort? - beror ju hur man definerar roligt... 6 cider eller öl? - cider, fast hellre smirnov ice 7 hämtmat eller hemlagat? - gillar att laga mat men är ju som sagt lat så hämtmat funkar bra :) 8 vilken är din favoritserie? - följer inte så mkt men modern family är bra 9 vilken är din favoritglass? - tiptop el daim, är inte så kräsen bara det är choklad 10 vinter eller sommar? svårt, gillar värme men är kul med vinter, fast finast är hösten 11 fanta eller cola? - fanta så till mina frågor 1 Utekväll eller hemmakväll? 2 Favoritfärg? 3 Pinsammaste minne? 4 Favoritband/artist? 5 Bästa resmål? 6 Favoritårstid? 7 Morgon eller kvällsmänniska? 8 Sjö eller hav? 9 Favoritgodis? 10 Allsång på skansen eller melodikrysset? 11 Vad drömmer du om? Sen resten, vet ju inte riktigt vilka som läser min blogg. Kommentera gärna om ni antar utmaningen så jag kan kolla :)

Krikor!

Vilken smart uppfinning av Lindefallets ishall, det sparade väldigt mycket på min rygg och Lillie åkte från sarg till sarg och tyckte det var roligt iallafall en halvtimme. Jensine var ledsen när vi sa vi måsta åka hem efter en timme då Lillie var färdig och pappan frös om fötterna. Det blir definitivt fler resor dit om det inte blir kallt och is ute...

Ett meddelande til moster Lisa

När det blir is måste du komma hem och visa oss hur man fiskar med dom här... Puss

Julafton

Jo jag vet att det är lite inaktuellt så här en vecka senare, när det ska bli nytt år och allt... Men här kommer lite bilder!
Julfina tjejer är redo att åka mot haga, enånger där vi firade jul med storkusinerna
Småtjejerna hade eget bord - och fri tillgång till julmust...
Kalle Anka på tv och handen i godisskålen samt mys med kusinen Linn
Meeen näääär kommer tomten egentligen?
Översvämmad med paket...
Äntligen - krikor!
pigg och glad
Till skillnad från när man har sovit mellan 23.45 - 7.45 - inte pigg och glad
Lillie och Lilleman
Jensine och Lilleman

Årets... julgran

En riktig dagisgran... (dvs att det ser ut som små barn har klätt den, vilket min kära syster alltid tycker fast iår är det faktiskt så!)

Dan före dan

Tänk att det är julafton imorn... Förväntansfulla tjejern längtar att träffa tomten. Idag hade vi kusinmys med Elton. GOD JUL!

julpose -13

jajemensan, mamman gjorde en julig fin miljö och barnen slogs om paket som var tomma, däremellan hann jag knäppa åtminstone några bra kort till årets julkort! En vecka kvar nu då och jag har både handlat klart julklappar, handlat julmat, kokat knäck och gjort köttbullar och fryst in - detta trots halsflussen, im back!

Sankta lucia


Halsfluss

Jag säger bara det, halsfluss... Och feberfrossa, lite julmys sådär!

pepparkakebaket -13

Fredag - ledig dag. Förmiddagen tillbringades på badhuset. Åt hamburgare på stan. Sen bakade vi...
nånstans under mjölet finns alltså en pepparkaksdeg...
sen den viktigaste traditionen av dom alla - julmust MÅSTE drickas vid julbak...
men lite pepparkakor blev det... "minnesnotering till mig själv, 2014 kanske vi kan baka hos mormor...."

RSS 2.0