operation

Idag var det dags, 7.30 var vi på plats. Lillie förbereddes, fast efter två försök att sätta nål gav dom upp och den fick sättas på op när hon sövts. Lillie var superduktig! Jag var med när hon sövdes, lite olustigt var det ju men gick bra även det, sen över en timmes väntan innan doktorn kom och sa att allt gått bra.
sedärja, det var där spelpjäsen varit sedan mitten på februari... Sen var det glass till "frukost" yoghurt till "lunch" glass, makaroner och festis till "middag" åsså limpmacka tills kvällsfikat

Operationsdags

Imon är det dags, Lillie använde ordet spännande, jag känner väl lite mer oro eller nåt.. jaja det går nog bra!

Söndag

Igår var vi i borgarparken två timmar, inte var det då 20 gradig värme då iallafall, sen ville tjejerna inte åka hem så då bestämde vi att middagen skulle intas på stadens kinarestaurang... det gick jättebra faktiskt. Sen gick vi vidare till biografen, Rio2 visades. Popcorn inhandlades och sen gick vi till våra sittplatser. Uppför en trapp och nerför en annan trapp, Lillie bar sina popcorn själv - kan ni räkna ut vad som hände? När micke gick tillbaka för att köpa nya popcorn så fick han nya för tjejen i kassan tyckte synd om Lillie. Efter halva filmen, mera utspillda popcorn och myror i brallan ville Lillie åka hem. Men vi höll ut och det gick rätt bra. Jensine tyckte filmen var jätterolig... mindre roligt vart det hemma då L spolade när J satt på toa, tydligen brukar mormor göra så? Nu är påskeländet slut, full fart mot sista april och Lillies planerade op - bara hon håller sig frisk nu då!

Glad påsk


oooppsss


Stockholmstrip -14

Väldigt bra musikal, mycket shopping hotellövernattning och god mat - tack för sällskapet Helena...

RSS 2.0