Midsommar -14

Vänta vi tar det från början....
Av förklarliga skäl kunde inte jag vara med och hoppa små grodorna...
Jag minns inte många midsommaraftnar med långkalsonger och dubbla fleecetröjor, vi grillade och åt inne. Mysigt var det iallafall... Första semesterve, eh sjukskrivningsveckan är slut.. Foten har blivit bättre, ska till sjukgymnasten på torsdag, hoppas bara vädret skärper till sig lite också nu när Micke snart får semester!

uppdatering av foten


Semestern börjar bra

Japp, idag var jag på hälsocentralen och visade upp min stackars fot... läkaren klämde och kände och skickade remiss till röntgen, där hittade dom inga trasiga ben så är bara en kraftig stukning. Jag som var lite besviken att mitt planerade senestermotionsprogram hade gått i stöpet fick så jag teg. Som tur är har vi ju automatväxlad bil så jag tog mig ner på hc. En parkering i närheten av ingången var ju bara att glömma, så parkerade lääängst bort och hoppade med kryckor in. Var svettigare än efter en lång power walk. Jahapp, bara att hoppa sig ut sen då och köra upp på sjukhuset där :tadaaa, det inte heller fanns parkering nära ingången. Samma procedur där alltså. Kan säga att jag kommer ha blåsor av kryckorna och träningsvärk imorn. När jag kom hem hade Lillie 39.5, fått alvedon och sov middag. Tack och hej, leverpastej

Hej semester

Börjar bra!
Klantigt va? Det här pysslade jag med igår...
Ska sova nu och hoppas på bättring imorgon

Baciller?!

Vid middagen idag blev Lillie hysterisk och grinade för att det var mammabaciller på hennes glas. Glaset var rent och kom direkt ur köksskåpet men stod på min plats, jag hade inte druckit ur det... Det känns lite kladdigt här som mammabaciller, sa hon hulkandes. Efter att ha förklarat att det var ett rent glas 5 gånger så lugnade hon sig och drack sin mjölk... Då är det här alltså samma barn som brukar slicka på hissväggar osv... Hahaha!

Nedräkning

5 arbetsdagar kvar till semestern... Ska bli grymt skönt.

RSS 2.0